Chrispy World Hotel & Resort Water Park

Creta Chania Si Rethymno, Grecia
Rapaniana, Kolymbari Chania, Crete, Greece - 73006
de la
EUR 1980 99 EUR
2 adulti
est hotel este construit aproape de mare, într-una dintre zonele cele mai pitorești din Creta. Oferă camere elegante, cu balcoane cu vedere la grădină, mare sau la cele 3 piscine.Orașul Chania este la doar 25 minute, iar satul plin de viață Platanias se află la câteva minute cu mașina. Există serviciu de transport regulat, iar stația de autobuz se află chiar lângă hotelul Chrispy Waterpark Resort.

Localizare

Orașul Chania este la doar 25 minute, iar satul plin de viață Platanias se află la câteva minute cu mașina. Există serviciu de transport regulat, iar stația de autobuz se află chiar lângă hotelul Chrispy Waterpark Resort.


Facilitati Hotel

Chrispy Waterpark Resort oferă centru spa, sală de gimnastică și saună. Aveți la dispoziţie facilităţi de tenis şi mini golf. Oaspeții mai tineri au la dispoziție un loc de joacă pentru copii. Hotelul are, de asemenea, magazin de suveniruri. Restaurantul hotelului Chrispy Waterpark Resort servește micul dejun tip bufet, precum și prânzul și cina, iar băuturile pot fi savurate la bar. Se oferă şi room service.


Facilitati Camere

Fiecare cameră este decorată cu gust, cu mobilier din lemn și băi moderne. Toate unitățile de cazare sunt echipate cu aer condiționat, TV și articole de toaletă. Unele camere au zonă de relaxare.

vezi mai multe

Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopti cazare;

Masa in funcție de hotelul ales;

Asistenta turistica.

vezi mai multe

Taxa hotel - se plateste la fata locului;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale;

Asigurare COVID (storno+medicala).

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre Chrispy World Hotel & Resort Water Park, Creta, Grecia