Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.rixtour.ro

 

Accesand sau utilizand website-ul www.rixtour.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de PAN GLOBAL TOUR SRL.

 

Drepturile utilizatorului

 

Utilizatorul site-ului www.rixtour.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, dispozitive smart, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.

Continutul site-ului este proprietatea Pan Global Tour SRL si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii. Pentru raportari ale incalcarii dreptului de autor ne puteti scrie la office@rixgroups.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Obligatiile utilizatorului site-ului www.rixtour.ro

 

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

Utilizatorul site-ului www.rixtour.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul site-ului www.rixtour.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul site-ului www.rixtour.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

 

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.rixtour.ro

 

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea Rix Tour - Pan Global Tour SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise de catre consultantii de vanzari ai societatii. 

Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate automat sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (touroperatori, hotelieri si / sau operatori transport persoane).

Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii partenerilor nostri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Rix Tour - Pan Global Tour SRL nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Daca utilizati optiunea "Oferta Personalizata", Rix Tour - Pan Global Tour SRL nu garanteaza confirmarea acestor cereri.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam sa luati legatura cu Rix Tour - Pan Global Tour SRL, rezervari@rixtour.ro, 0736830830 pentru detalii complete.

 

Anulari/Modificari

 

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/Partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris Rix Tour - Pan Global Tour SRL, rezervari@rixtour.ro despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Rix Tour - Pan Global Tour SRL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Rix Tour - Pan Global Tour SRL sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. 

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Rix Tour - Pan Global Tour SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor/Partener.

 

Plata

 

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Rix Tour - Pan Global Tour SRL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.

Rix Tour - Pan Global Tour SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. 

In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Rix Tour - Pan Global Tour SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Rix Tour - Pan Global Tour SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

 

Transfer Bancar / Virament:

 

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

 

Banca Transilvania

Cont Lei

RO74BTRLRONCRT0412617701

Cont Euro

RO24BTRLEURCRT0412617701

 

Banca ING 

Cont Lei

RO77INGB0000999904420106

Cont Euro

RO56INGB0000999904805962

 

Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI, EUR sau USD:

 

Plata online cu cardul | Plata cu cardul in Agentie

 

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii prin: “Card bancar online” sau “Card bancar – in rate”, veti fi redirectionat catre site-urile securizate al procesatorilor de plati electronice ( Mobilpay.ro) unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metodele de plata enumerate mai sus este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Plata cu cardul in Agentie are loc aproape identic cu plata online prin procesatorul de plati electronice Mobilpay.ro

 

Pentru platile prin cardurile bancare, Rix Tour - Pan Global Tour SRL nu percepe nici un comision.

 

De asemenea, posesorii cardurilor de tip, Star BT, Card Avantaj, Bonus Card, Card de cumparaturi, Card Bun de Plata (BCR), BRD Finance, AlphaBank Credit Card si ING pot plati in rate serviciile achizitionate cu ajutorul acestor instrumente de plata, urmand a deconta ratele cu banca emitenta a cardului.

 

Se pot incasa si Vouchere de vacanta card / Tichete de vacanta card (ROMANIA), prin procesatorul de plati electronice Mobilpay.ro. Comisionul perceput de mobilpay.ro este de 2.8% din valoarea tranzactiei prin Vouchere de vacanta (Sodexo, Up Romania, Edenred).

 

 

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acesta.

 

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

 

• Numele posesorului de card

• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)

• Data expirarii cardului

• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura).

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

 

Clauze de neraspundere:

 

Site-ul www.rixtour.ro este un site cu continut informativ. Rix Tour - Pan Global Tour SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.

Rix Tour - Pan Global Tour SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Rix Tour - Pan Global Tour SRL. 

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea Rix Tour - Pan Global Tour SRL.

Rix Tour - Pan Global Tour SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nicio persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.rixtour.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Rix Tour - Pan Global Tour SRL actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori/parteneri de servicii turistice.

Rix Tour - Pan Global Tour SRL nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

 

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

 

Rix Tour - Pan Global Tour SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. 

Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Rix Tour - Pan Global Tour SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. 

Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.rixtour.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

 

Limba de publicare a informatiilor

 

Rixtour.ro depune toate eforturile ca pe varianta in limba romana a Site-ului, informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili unui anumit serviciu sa fie publicate in limba romana, insa datorita faptului ca o mare parte a informatiilor respective sunt preluate dintr-un sistem de rezervari international, anumite informatii, conditii aplicabile anumitor servicii precum si alte detalii ce pot influenta utilizarea in bune conditii a serviciilor oferite sa fie in limba engleza. In cazul in care exista orice neclaritati, va rugam sa ne contactati prin e-mail, la adresa [rezervari@rixtour.ro], pentru a primi asistenta de la unul din consultantii nostri.